петак, 21. јун 2019.

Sta je zapravo prijateljstvo?

sta-je-zapravo-istinsko-prijateljstvo

Ako bacite pogled na recnik, procitacete da je prijateljstvo kada vi i neka osoba uzivate u vremenu koje provodite zajedno. I jos ponesto uz to. Ono sto mozda ne pise, pravo prijateljstvo je odnos koji moze da prezivi i najteze prepreke na zivotnom putu.

Prijateljstvo je za vecinu ljudi kombinacija poverenja, postovanja i ljubavi. Prijatelje uglavnom povezuju slicna intesovanja i izuzetno postovanje. Ali, da bi iskusili prijateljstvo, potrebno je biti pravi prijatelj nekome.

prijateljstvo-uliva-samopouzdanje-srecu-ljubav-musko-zenska

Osecaj bezbednosti i zasticenosti koja se dobija kada imate pravog prijatelja je neprocenjiv. Istinsko prijateljstvo je kada vas neko poznaje bolje nego sto vi poznajete sami sebe i uvek je na vasoj strani, posebno u kriznim situacijama. Neopisivo je kada imate na koga da racunate.

Za neke ljude, prijateljstvo je jednostavno kada verujete da vas taj neko nece povrediti. Za neke druge, to je neuslovljiva ljubav ili normalno druzenje. Prijateljstvo je retko kad jednostrano, a ako se to ikad dogodi, ne moze da prezivi dugo ukoliko se samo jedna osoba trudi bez ikakve pomoci druge.

obostrani-fer-prijateljski-odnos-muskozenski


Sta god da je vasa definicija, prijateljstvo je uvek obostrani, fer odnos izmedju dve individue. I to je super stvar jer, ko pronadje pravog prijatelja - pronasao je neprocenjivo blago. Time, kad su jedno prema drugom fer, to su dva blaga. I, svet moze samo da bude bolji.


P.S. Ukoliko trazis prijatelja, ovde mozes pronaci formular: TRAZIM DRUGOVE

Нема коментара:

Постави коментар