четвртак, 30. јул 2020.

Medjunarodni Dan Prijateljstva

internacionalni-dan-prijateljstva-slike-drugarstva

Ukoliko postoji ta jedna osoba koja ume da zavrsi vase recenice, da procita sta govorite ocima, i prepozna kako se osecate samo na osnovu tona vaseg glasa, to je vas najbolji prijatelj.

Prijateljstvo nije pravo, vec privilegija. Ako ste dobri prema svojim prijateljima, i oni ce biti isto takvi prema vama. A tada ce zasluziti da cinite za njih. U danasnje vreme, malo stvari dolazi bez razloga i bez ikakvih ocekivanja zauzvrat. Ako imate prijatelja koji je takav, ko je bez rezerve tu za vas, smatrajte sebe srecnikom. Nije ih lako pronaci takve.

U nastavku su citati o najboljim prijateljima koje mozete slobodno da podelite sa svojim prijateljima, ili da vas inspirisu da napisete nesto potpuno novo, iz srca.

citati-o-prijateljima-drugarima-slike

1. "Jedna ruza moze da mi bude basta... Jedan prijatelj, moj svet" - Leo Buskaglija

2. "Pravi test prijateljstva je kad bukvalno nista ne mozete da radite bez te osobe. Mozete li da cenite i uzivate u tim jednostavnim momentima u zivotu? - Judzin Kenedi

3. " Upamtite da je najvrednija starudija vas dobar stari prijatelj" - H. Dzekson Braun, Dzunior

4. "Jedan od pokazatelja dobrih prijateljstava je ne brojka tema o kojima prijatelji mogu da razgovaraju vec broj stvari koje vise ne moraju da spominju" - Klifton Fedimen

5. "Prijatelji su braca i sestre koje nam Bog nikada nije podario" - Mencijus

6. "Moj najbolji prijatelj je onaj ko me cini boljom osobom" - Henri Ford


P.S. Ukoliko trazite prijatelja, formular mozete pronaci ovdeTRAZIM DRUGOVE

Нема коментара:

Постави коментар