петак, 8. новембар 2019.

Price o istinskom prijateljstvu

trudna-devojka-pms-tuzna-besna-zena

Dok sam bila trudna, osecala sam se (a i ponasala) kao da sam u PMS-u svih tih 9 meseci trudnoce. Moja najbolja prijateljica Sandra mi je rekla da me je zvala svakog drugog dana kako bi se uverila da neko i dalje sa mnom razgovara. To je pravo prijateljstvo.

- Marija

dve-devojke-gledaju-zajedno-televiziju-kokice-smeh

Bojana dodje kod mene, zanimamo se malo manikirom ili pedikirom, lakiramo jedna drugoj nokte dok lezimo u krevetu i gledamo televizijske serije kao neke srednjoskolke.

- Kristina

knjiga-o-decaku-carobnjaku-hariju-poteru

Kada sam imala 9 godina, imala sam prijateljicu po imenu Anamarija. I dalje pamtim njenu divlju, prirodno ufrckanu kosu, njenu kozu porcelanskog izgleda kao i braon oci koje se presijavaju. Ja sam sa druge strane bila krupna i stidljiva. Umele smo da setamo okolo i smeskamo se drzeci se za ruke po peskovitom i prljavom putu pored plaze.

hari-poter-sve-knjige

Pricala mi je radnje iz knjiga o Hari Poteru. Svaku koju je citala, utom ju je i meni prepricala usmeno. Ja nikad nisam citala knjigu, a nisam ni imala zelju. Citanje je bilo pretesko za mene jer sam imala disleksiju. Ali zahvaljujuci Anamarijinim pricama, ja sam kasnije pokupovala sve knjige o Hariju Poteru. Hvala ti, moja draga drugarice iz detinjstva, sto si mi podarila uzitak citanja.

- Gordana


P.S. Ukoliko trazite prijatelja, formular mozete pronaci ovdeTRAZIM PRIJATELJE

1 коментар: